Verkerk Standbouw

Verkerk Standbouw is een full-service standbouwbedrijf, dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Het bedrijf werd in 1971 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 30 medewerkers. Wij hebben alle specialismen onder één dak. Van ontwerp, tot productie, van op- en afbouw tot transport, maar ook opslag; wij doen alles zelf.

You never get a second chance to make a first impression

Wij zijn van mening dat de eerste indruk telt. Vandaar dat wij creatieve, professionele stands bouwen, passend bij uw huisstijl of in het door u gekozen thema. Met als doel: opvallen in een volle beurshal met de uitstraling die bij u past!

Wij zijn gevestigd in Harmelen (Utrecht) en zijn daardoor uitstekend bereikbaar. U bent altijd welkom om langs te komen, ook tijdens het productieproces van uw stand of interieur. Wij hebben een platte organisatiestructuur en daardoor zijn de lijntjes kort. Rechtstreeks contact met de juiste contactpersoon en ook bereikbaar tijdens beursdagen.

Wij hebben ontzettend veel ervaring bij beurzen in binnen- en buitenland. Wij kennen de regels en voorschriften van de verschillende beursorganisaties en zijn ook huisstandbouwer. Bij sommige beurzen bouwen wij wel 180 stands in één weekend!